Kyläyhdistys tiedottaa

Tällä sivulla tiedotetaan jatkossa Hurissalon kyläyhdistys ry:n virallisista asioista ja kokousten tekemistä päätöksistä.
Pöytäkirjojen julkisuudesta määrätään yhdistyslain 31§:ssä, joten niitä ei sellaisenaan voi julkaista. Siispä jatkossa julkaistaan tiedotteita ajankohtaisista asioista kokousten tiimoilta.

8.4.2017. Hurissalon kyläyhdistyksen vuosikokouksessa 5.3. päätettiin ottaa käyttöön jäsenmaksu, joka on 5 euroa vuodessa tai 50 euroa ainaisjäsen.

5.3.2017. Yhdistyksen vuosikokouksessa 5.3.2017 oli paikalla nimilistan mukaan 48 henkilöä. Kiitos aktiivisuudesta! Kokouksessa valittiin yhdistyksen puheenjohtajaksi Seija Ikonen, toimikausi kaksi vuotta, sekä hallituksen jäseniksi Annukka Hämäläinen, Niko Närhi, Aulis Väänänen, Mika Kasurinen, Leena Hämäläinen ja Aulis Olander. Varajäseniksi valittiin Esa Karjalainen, Sanna Tiihonen-Korppi ja Satu Virtanen. Edustajiksi kiinteistöyhtymä HurissaloTalon kokouksiin valittiin Esa Karjalainen, Aulis Väänänen ja Seija Ikonen.

Tammikuu 2017: Kyläyhdistyksen hallitus on 5.3.2017 pidettävään kyläkokoukseen saakka Aulis Olander, Mika Kasurinen, Leena Hämäläinen ja Seija Ikonen.

28.4.2016. Hurissalon kyläyhdistys ry:n vuosikokous oli eilen. Siinä valittiin uusi hallitus- käykää kurkkaamassa hallituksen kokoonpano. Puheenjohtajana jatkaa vuonna 2016 Irja Piskonen. Kokouksessa käsiteltiin sääntöjen määräämät asiat ja lisäksi muutettiin sääntöjen sisältöä vastaamaan voimassaolevaa yhdistyslakia, kuten viimevuonna kokous suositti.
Vuonna 2015 liittyneitä jäseniä pyydetään tekemään ilmoitus muuttuneista tiedoista kylän sähköpostiin, sillä jäsenluettelo vahvistetaan aina vuosittain. Uudet jäsenet ovat tervetulleita ja liittymishakemuksenhan voi täyttää jäsenhakemus-osiossa.

31.12.2015 Tässä katsaus loppuvuoden tärkeimmistä asioista: Kyläyhdistys tuli 1/3 omistajaksi HurissaloTaloon kiinteistökaupan seurauksena. Muut osakkaat ovat Hurissalon Harrastajateatteri 1/3 osuudella ja 11 yksityistä kyläläistä 1/3 osuudella. HurissaloTalon kunnostusta varten perustettiin Veej'jakajan Teemahanke, jota kyläyhdistys hallinnoi. Hankkeen myötä uusittiin Talon vanhat valaisimet, ostettiin keittiöön astianpesukone- nopea sellainen- ja jää-pakastinkaappi sekä pieni jääkaappi kesän kahviotoimintaa varten. Lisäksi pinnoitettiin ulkoportaat ja maalattiin eteisen ja kerhohuoneen seinät. Kunnan kohdeavustuksella ostettiin keittiöön kaksi uutta kiertoilmauunia. Nyt sitten vaan odotellaan jo myönnettyä hanketukea. Voipi kuitenkin mennä pitkälle ensivuoteen ennenkuin rahat on maksussa. Kiitos kaikille talkoolaisille.
Suuri kiitos kaikille rahalahjoittajille ja myös heille jotka ovat antaneet tavaralahjoituksia. Tölkkikeräys tuotti kuluneena vuonna ennätyssaldon, suuri kiitos myös tämän toiminnan tukijoille.
Rahankeräyslupa on vielä voimassa ja kaikki rahallinen tuki otetaan kiitollisena vastaan.
Kuntosali on ollut ahkerassa käytössä ja on saanut positiivista palautetta käyttäjiltä laitteidenkin osalta.
Kyläyhdistyksen sääntöjä on päivitetty vuosikokouksen velvoitteen mukaisesti. Valmista tulee vuoden 2016 alkupuolella.

30.6.2015 Hallituksen kokouksessa todettiin Itä-Suomen poliisilaitoksen myöntäneen kyläyhdistykselle rahankeräysluvan. Rahankeräystä voi tehdä Etelä-Savon alueella ja keräyksestä saatavat tulot käytetään HurissaloTalon hankinnan ja toiminnan tukemiseksi. Eli nyt kyläyhdistys voi virallisesti ja myös laillisesti vedota kaikkiin alueen vakituisiin - ja vapaa-ajanasukkaisiin rahalahjoitusten saamiseksi. Hyväksyttiin 6 uutta jäsentä.

8.5.2015 Kyläyhdistyksen vuosikokous pidettiin 28.4 ja siitä tässä katsaus.
Koska kyläyhdistykseltä puuttui ajantasainen jäsenluettelo, kokouksen puheenjohtajan esityksestä kaikki kokouksessa läsnäolleet olivat äänioikeutettuja. Vastedes Hurissalon kyläyhdistys ry:n jäseneksi voi hakeutua jokainen kyläyhdistystoiminnasta kiinnostunut henkilö.Jäsenmaksua ei peritä eikä muutakaan velvoitetta ole. Vapaaehtoinen lahjoitus on mahdollista. Kyläyhdistyksen tilinumero löytyy hurissalo.fi- sivuilta.
Kokouksessa hyväksyttiin vuoden 2014 tilinpäätös ja edellinen hallitus vapautettiin vastuusta, eikä tilikirjan nähtävilläoloa katsottu tarpeelliseksi. Vuoden 2015 toimintasuunnitelma sekä tulo-ja menoarvio vahvistettiin. Hallitukselle annettiin oikeus päätää ja vahvistaa maksut, kuten vuokrat ym.
Puheenjohtajaksi seuraavaksi kahdeksi vuodeksi valittiin Irja Piskonen. Hallituksen jäseniksi valittii Aulis Olander, Päivi Kuronen, Eino Kontinen, Kaisa Tikka, Pirkko Bauer ja Kirsi Hulkkonen. Lisäksi valittiin kaksi varajäsentä. Toiminnantarkastajiksi valittiin Yrjö Kontinen ja Arto Ollikainen sekä heille varahenkilöt.
Vahvistettiin puheenjohtajan ja sihteeri-rahastonhoitajan kulukorvauspalkkiot.
Kokous suositti hallituksen valitsemaan keskuudestaan esteettömät HurissaloTalon eli entisen koulukiinteistönkauppakirjan allekirjoittajat sekä velvoitti hallituksen käynnitämään toimenpiteet sääntöjen muuttamisesta, jotta ne vastaavat vuoden 2010 yhdistyslakia.


7.5 Hallitus järjestäytyi ja varapuheenjohtajaksi ja samalla rahastonhoitajaksi valittiin Päivi Kuronen, sihteeriksi valittiin Kirsi Hulkkonen. Kokouksessa hyväksyttiin 29 jäsenhakemusta.
Hallitus paneutuu sääntöasioihin kesän jälkeen. Kesäkuun alkupuolella on kolme tapahtumaa, jotka järjestetään Harrastajateatterin kanssa yhdessä. Niistä tapahtumailmoitukset etusivulle ja facebookiin sekä Sale-sanomiin.